Gi'vertak givers

Bij de gi’vers (14 - 17 jaar) is er ruimte voor grotere projecten. Met de groep een snuifje avontuur realiseren, of uitgedaagd worden door elkaar. Vanuit eigen interesses op zoek gaan naar zichzelf tussen soortgenoten. Dit door typische activiteiten of door een experiment waaraan gidsen/verkenners in kleine groepjes mee voorbereiden. In hun 'parlement' maken ze regelmatig afspraken en evalueren ze hun werking.

Wet :

Ik ben scout/gids tussen scouts en gidsen, hier en nu, ginds en morgen.
Het spel dat we spelen is niet luchtledig, samen willen we de wereld verdraaien.

Activiteiten:

• vr
    zo

Alle takken op weekend

Verspreid over Vlaanderen

Dit weekend wordt een druk weekend voor iedereen.

De kapoenen en de w'outers hebben samen afgesproken op de lokalen om een nachtje te blijven slapen en een heus 24-uurs spel te spelen.
    De jong-gi'vers worden door hun geliefde ouders afgezet op een mysterieuze locatie waar ze een heel weekend blijven.
    De gi'vers verzamelen met hun fiets aan de lokalen en krijgen een uitgestippelde route van hun leiding die hen naar een weekendlocatie vol plezier zal begeleiden.

Iedereen een fijn weekend toegewenst!

De leiding van de givers:

Kevin Vandeneede

totem: Leergierige Leeuwerik

Kevin is jarig op 26 April 2022.

Hannne Globevnik

totem: Joviale Rob

Hannne is jarig op 22 October 2022.

Jirko Lakosil

totem: Achteloze talpa

Jirko is jarig op 6 July 2022.

Spring naar toolbar