Nieuws

Wie zijn we? Wat doen we?
Scouts en Gidsen Heilig Kruis is slechts één van de talrijke scoutsgroepen in Mechelen. Maar wat is een scoutsgroep nu net en wat zijn hun activiteiten? Een scoutsgroep is een jeugdbeweging voor kinderen van 6 tot 17 jaar georganiseerd door vrijwilligers vanaf 17 jaar en ouder. Op zondagmiddag komen wij samen om per leeftijdscategorie (zie kapoen – wouter – jong-giver – giver) samen spelletjes te spelen, te sporten, een wandeltocht maken, te knutselen, te koken of nog iets anders te doen. Onze activiteiten verschillen van week tot week en worden beschreven in ons maandboekje, het @ntenneke (ook hier op de site terug te vinden). Ons doel is simpel: plezier creëren voor de kinderen. Maar daarnaast leren ze ook samenwerken in team, omgaan met verschillen & ontdekken ze hun vaardigheden op plaatsen waar ze het misschien niet hadden verwacht.

Ieder jaar starten we ons fameuze scoutsjaar dan ook met een geweldig openingsweekend, namelijk de 3Daagse. Meer info hierover vindt je op www.3daagse.be

Evenement details:

 • vr
  24
  mrt
  2017

  Comedy-Night 2017

  20 u@ De Stadsschouwburg in Mechelen

  Beste

  Schrijf nu in, nog maar 1 week tot ...   

  Op VRIJDAG 24 maart 2017 organiseren de Scouts en Gidsen Heilig Kruis hun COMEDY NIGHT

  Met M.c. Soe Nsuki – Seppe ToremansThomas Smith

  Locatie:  de prachtige stadsschouwburg te Mechelen

  Adres: Keizerstraat 3 | 2800 Mechelen

   

  Doors: 19 u.  Show: 20 u.

  Voorverkoop: 14 euro  

  Kassa (indien nog plaatsen beschikbaar): 17 euro

  TICKETS: 

  Stuur daarvoor een mail naar comedy@scoutsheiligkruis.be

  En vermeld zeker: Naam/ tel/aantal personen

  Het bedrag storten op rekening BE98 7755 9097 9793 met vermelding Comedy night +naam

  De toewijzing van de plaatsen gebeurt aan de hand van de datum van inschrijving en betaling.

  Zodra de organisatie uw inschrijving en betaling ontvangt,is uw inschrijving definitief en krijgt u een bevestigingsmail.

  De tickets met plaatsaanduiding liggen de avond van de voorstelling voor u klaar aan de inkom.

   

  Betaalparking ‘Veemarkt’ vlak voor de stadsschouwburg.

  Randparkings Zandpoortvest (10m.) Douaneplein (10min.)

   

  --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

  Scouts en Gidsen H. Kruis Mechelen heeft de ruwbouw van hun nieuwe lokalen voltooid.  Een leer-werktraject waar de laatste-jaarstudenten van de Technische Scholen Mechelen hun eerste praktijkervaring opdeden.  Naast de reguliere subsidiekanalen kan de groep rekenen op tal van initiatieven om de verdere kosten van de bouw te financieren.  Groepscomité, bouwcomité en de stamwerking A44 slaan de handen in elkaar om diverse activiteiten te organiseren.  Na de jeneverfeesten en een eetdag is het nu tijd voor de 3e Comedy Night.

   

  - Soe Nsuki is een jonge griet die graag met van alles bezig is. Ze is opgegroeid in Kalmthout en merkte al snel dat wandelen in de Heide niet voor haar was weggelegd, dus verhuisde ze naar Antwerpen. Begonnen als succesvol danser in binnen- en buitenland. Nu geeft ze ook breakdance aan meisjes in Soe’s Bgirl Studio. Als ze niet aan het breakdancen is, draait ze graag platen op feestjes. En staat ze dus ook op een podium om aan comedy te doen. Ze stond in de finale van de Culture Comedy Award, dé stand-up comedy wedstrijd van de Benelux.

  Als je naar Soe komt kijken, moet je dus ofwel klappen, lachen of dansen! Misschien wel alles tegelijk!

  - Seppe Toremans staat al sinds 2000 op het podium als comedian. Meteen haalde hij de finale van Humo's Comedy Cup, 5 jaar later veroverde hij Nederland met het stand-up concours van het AKF in Amsterdam. Hij was te zien op Canvas, VIER, JIMtv en Comedy Central Nederland. Werkt aan een nieuwe seppetoremans.be en werkt mee aan verschillende humorprogramma’s waaronder Wat als?
  - Thomas Smith.  Door een ongelooflijk drukke agenda van deze vaste waarde bij producties van comedy casino, en vele andere tv-programma’s hebben we 3 jaar moeten wachten om onze buurman op het podium te krijgen in zijn eigen Mechelen. Thomas Smith is een stand-up comedian “pur sang” met Britse roots, maar vooral actief in Vlaanderen en Nederland. Hij begon zijn carrière eveneens in 2000 als finalist van Humo’s Comedy Cup. Thomas Smith is een comedian die het flegma en flow van de pure Engelse stand-up comedy weet te vertalen naar een Nederlandstalig equivalent. Observatie, improvisatie, knipoog, waarheid en glijmiddel. Bij ons moet je niet wachten op zijn nieuwste zaalshow 'STRAK'!

  Wij kijken alvast met veel verwachtingen uit naar deze 3 knallers van artiesten.